Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

U Babiše se mi vždycky líbila jeho odolnost a zarputilost, kterou měl ve funkci premiéra. A také schopnost jednoduše oslovit nejširší spektrum voličů. V poslední době myslím tyto schopnosti ztratil. Asi by nebyl by dobrý prezident.

2 0
možnosti
Foto

Tak na zarputilosti nic neztratil. :-)Ale odolávat už moc nemohl, když se uplácal ve vlastní šťávě. Debata byla zajímavá. Kdybych měl jistotu, že už je KO, možná by mi ho chvílemi bylo i trochu líto. Jen bych v těch chvílích musel na pár věcí zapomenout.

Vedle Pavla dobře vyniklo to, co jeho příznivcům asi imponuje a vnímají to jako jeho sílu. Ale ten druh síly se může snadno stát slabostí, když sebedůvěra zbytní až do ztráty soudnosti hrozící dalším selháním.

Vedle Pavla působil jako zamindrákovaný cirkusák za zenitem, předstírající, že může kdykoli udělat salto i s dřevěnou nohou, do níž byl nejednou sám sebou střelen a které červotoči ubrali na pevnosti a pružnosti.

2 0
možnosti

Dal jsem karmu za zajímavý začátek. To je k diskusi. K diskusi pak je - pokud hledáte pragmatismus - na co takový prezident je a má vůbec nějaké pravomoci k zasahování do politiky, nebo alespoň ke komentování politických kroků? Pan generál se rozhodně bude daleko lépe vyjímat na známkách, ve třídách a na společných fotkách s ostatními státníky. Startuje ale nezvykle rozklížené období, kdy budeme nejméně ze všeho potřebovat pohledné známky nebo líbivé fotografie. Tedy, kdyby se alespoň více vymezoval vůči vládě - a je kvůli čemu, kdyby od počátku tišil nálady svých podporovatelů a kdyby se tolik nevyhříval na slunci mediálních titulů, asi bych mu to nakonec hodil také. Protože, jestli se pan Babiš na něco nehodí, tak na důstojnou a reprezentativní funkci. Nadcházející doba, ale potřebuje podle mne vše jiné více než líbivou reprezentaci. A tak, ceníc si více ostatních vlastností, to hodím asi panu Babišovi. Leda, že převládne konstrukce, že kdyby pan Babiš na Hrad neuspěl - bude zakrátko opět premiérem. Takže z mého pohledu nemohu prohrát!;-) Hezký večer.

2 0
možnosti
Foto

Můžete blíže specifikovat ony ostatní vlastnosti pana Babiše?

0 2
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1514x
Tvůrce dětských písniček, který s dětmi zpívá a občas  je i něco naučí. Téměř spokojený v dětském světě, ale rád nahlížející za obzor. Bývalý undergroundový saxofonista,  nyní již  smířený s tichem lesa a komtemplací


martinvlasak66@seznam.cz


Autor knihy  Březí vlk., o muži, který se nebál Němců ani komunistů.