Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Když je třeba něco okomentovat, tak ČT pořád vytahuje ty stejné mamlasy, co ničemu nerozumí. A pořád se najdou lidi co to sledujou.

3 0
možnosti

Možná už ani dávno nesledujou, jen ČT to pořád ještě neví !

;-D

0 0
možnosti

J73a12n 13M27a66r80e29k

7. 3. 2023 20:17

Good news, no news. Čili česky...dobrá zpráva, žádná zpráva.

1 0
možnosti
Foto

V zájmu duševního zdraví je třeba vyhýbat se televizním zprávám a publicistice, debatám mezi politiky a poslanci. Poslouchám jen některé politiky a politology.. (Z těch pana Kubáčka, Valeše, L. Kovandu a další, kteří jsou objektivní, říkají pravdu. A co se týká války na Ukrajině generála Šedivého apod. Co se týká médií, jedná se hlavně o ČT, tv Novu, a dnes už i o tv Prima News. Sledování těchto médií je neobjektivní, smutné a iritující. Do obýváku je raději nepouštět. r . Karma. Rv:-/

0 0
možnosti
Foto

ještě jsem zapomněla na gen. ing. Andora Šándora. I tomu věřím...R^U. K. na ČT24 už nesleduji...

0 0
možnosti
Foto

Vy nemáte rád horory?

0 0
možnosti

Ono se to negativní zpravodajství osvědčilo už proti Babišovi a novináři se tohoto negativního klišé už nějak nedokáží zbavit. Nicméně v naší společnosti toho pozitivního už tolik také vidět není.

;-(

4 0
možnosti

No, jednak tomu ten Babiš vehementně pomáhal, a navic sám je jeden z těch, kteří má negativních zprávách docela slušně vydělávají. Dodnes.

1 2
možnosti
Foto

Praktikuji to tak, že mám sice TV zapnutou, ale u ní si většinou čtu. Zpravodajství ČT jsem téměř přestal sledovat, ale je pravdou, že se někdy dá natrefit na celkem zajímavý dokument..

2 0
možnosti
Foto

To se mě také dotýká, vlastně se to dotýká snad všech lidí, a člověk si pak klade otázky, proč se to děje? Jsou to nějaké stereotypy, že prý "lidé to takhle chtějí"? V té diplomce možná najdeme něaké odpovědi, díky za odkaz.

2 0
možnosti

V zájmu vlastního zdraví je nejlepší zprávy sledovat co nejméně. Strach je účinným prostředkem manipulace s lidmi. A politici to moc dobře vědí.

Co s lidmi v různých historickych obdobích dokázal strach udělat, ví každý trochu inteligentní jedinec. Stačí se zpětně podívat na předchozí tři roky, ale i na současnost.

6 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS