Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JO

Karmu nedám, protože nechápu "pachuť" z dobře odvedené práce. Bylo přece jasné, že tu budou jen po nezbytně dlouhou dobu, že za práci navíc málokdo poděkuje a že pokud se nepochválíte sám, nejspíš to nikdo za vás neudělá. Zřejmě jste udělali dobrou práci,

19 1
možnosti
LK

Čtu reakce. A povím to jednoduše. Pan Vlasák splnil svoji povinnost jako učitele beze zbytku. A má teď plné a legitimní právo na pachuť, nechuť, radost a jakoukoliv jinou emoci, o které se chce podělit.

15 0
možnosti
Foto

Jiste. Pravo ma na spoustu veci. A diskutujici maji zase stejne pravo na nazor projeveny v diskuzi. Kde je problem?

11 1
možnosti
JW

Jestli jste to pane dělal jen proto, abyste se zalíbil vládě a nepochopil jste, že je to kvůlli rodinám a dětem, které vyhnsl agresor z domova, nikoli kvůli EU, pak byste si asi měl najít jinou práci. Chudáci děti, které vám projdou rukama.

15 12
možnosti
Foto

J78a51n 68H59o83r29n79í39k

13. 6. 2023 23:46

Jste borci, že jste to takhle zvládli .

Nepochybuju o tom, že ukrajinským i českým dětem to dalo strašně moc.

13 0
možnosti
HO

Dovolená za naše peníze pro osoby, které neměly s válkou nic společného prostě zkončila. Ukrajinci z oblastí kde jsou opravdu boje tu zůstávají....

6 28
možnosti
OH

Asi ti ušlo, že ruské útoky dlouho hrozily na celém území Ukrajiny a odehrávaly se i v západních oblastech. Nebo máš možná masochistické sklony, že ti útěk před válkou připadá jako dovolená? Já tedy považuji za dost překvapivé, že se tolik Ukrajinců už vrátilo, protože v jejich zemi pořád řádí rusácká svoloč a příliš bezpečno tam stále není.

26 3
možnosti
PT

Mám kamaráda Ukrajince, který má ženu z Ruska. Jsou tady již cca 10 let. Vjačeslav je inženýr termodynamiky, slušný, chytrý a velmi pracovitý kluk. Tady dělal donedávna pekaře. Proč? (Dnes je správcem jakési nemovitosti. Na co sáhne, to mu jde.

6 2
možnosti
JN

J17o91s34e66f 86N88o32v87á98k

13. 6. 2023 18:50

Proc se ptate nas, proc nejaky pan delal pekare. Zeptejte se prece toho pana.

Pane Trnovec, vy pracujete v jakem oboru?

1 1
možnosti
PT

Dnes přišel na nejmenovaný úřad Ukrajinec. Tootálně na šutr a na krku vytetované "wa.ffen SS". To musí být vzorný otec dětiček, které doma trpí.

Jasně, za rodiče nikdo nemůže, ale tohle už je na můj vkus příliš. Kde si myslí, že je?

4 18
možnosti
PT

Viděl jsem video ze skateparku z Brna, jak tito nezletilí chudáci s cigárem ruce vyhrožovali klukovi, že ho "doje.bou". Já být tím otcem, tak neodejdou po svých.

3 4
možnosti
AK

Detem tolerance vzrostla, učitelům naopak :D

7 3
možnosti
LT

další, na koho si nikdo nevzpomněl, aby z něj udělal boháče za jeho práci... Na todle snad jen ještě větší inflaci...

2 6
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1514x
Tvůrce dětských písniček, který s dětmi zpívá a občas  je i něco naučí. Téměř spokojený v dětském světě, ale rád nahlížející za obzor. Bývalý undergroundový saxofonista,  nyní již  smířený s tichem lesa a komtemplací


martinvlasak66@seznam.cz


Autor knihy  Březí vlk., o muži, který se nebál Němců ani komunistů.